IT-Staffing wint overheidsaanbestedingen

Detacheringsbureau IT-Staffing heeft de gunning gekregen om voor de IND (Immigratie- en Naturalisatiedienst), het COA (Centraal Orgaan opvang asielzoekers) en de Dienst Terugkeer en Vertrek (DT&V) de inhuur van externe ICT’ers vorm te geven. Bovendien sleepte de detacheerder een opdracht binnen van het ministerie van OCW (Onderwijs, Cultuur en Wetenschap) en het (CJIB) Centraal Justitieel Incassobureau.

IND, DT&V en COA

Voor de IND, de DT&V en het COA gaat IT-Staffing meer dan honderd externe ICT-consultants werven en contracteren. De opdracht, die is ingegaan per 1 april 2015 en ten minste vier jaar loopt, heeft een contractwaarde van 2,3 miljoen euro. De aanbesteding werd uitgevoerd door het IUC (Inkoop Uitvoeringscentrum).

OCW en CJIB

IT-Staffing wist nog een aanbesteding te winnen, namelijk die van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en het Centraal Justitieel Incassobureau. Ook deze overeenkomst kent een looptijd van vier jaar. Naast IT-Staffing zijn ook Harvey Nash en Headfirst voor de opdracht geselecteerd, waarbij de focus ligt op ICT’ers in de categorieën interim-management, financieel advies, juridisch advies, inkoop en auditcapaciteit.

“Bijzonder trots”

In een persbericht geeft IT-Staffing aan “bijzonder trots” te zijn om als enige intermediair te zijn geselecteerd door de IND en het COA. Het Nijmeegse detacheringsbureau is onderdeel van de Staffing Group en is in Nederland marktleider wat betreft de detachering van ICT- en business professionals. Zo’n 2600 specialisten zijn via IT-Staffing werkzaam, zowel bij commerciële als non-profitorganisaties.

Datum: 20-04-2015
Bron: Recruitment.nl


Tags: Harvey Nash, HeadFirst, IT-Staffing

Nieuws overzicht