Maikel Pals nieuwe algemeen directeur Brunel

Brunel Nederland heeft Maikel Pals benoemd tot algemeen directeur. Met de aanstelling van Pals hoopt het detacheringsbureau de komende jaren de groei door te maken die past bij de ambities.

Groei in omzet en dienstenaanbod

“Mijn ambitie is om Brunel Nederland verder te laten groeien, zowel qua omzet als qua dienstenaanbod,” aldus Pals in een eerste reactie. “Allereerst door de kennis en ervaring die Brunel heeft op het gebied van de flexibele arbeidsmarkt nog actiever te delen met onze doelgroepen en stakeholders.” Daarnaast wil Pals een professionalisering doorvoeren in het sourcing- en recruitmentapparaat van Brunel en ziet hij veel prespectief voor de solutions-tak van de detacheerder: “Het bieden van verschillende arbeidsgerelateerde diensten op maat is een belangrijke succesfactor voor verdere groei.”

Nieuwe rol

Pals is sinds 2007 werkzaam bij Brunel, waar hij begon als salesmanager. In 2012 werd hij aangesteld als directeur finance en drie jaar later als commercieel directeur. In zijn nieuwe functie als algemeen directeur volgt Pals Jan Arie Barneveld op, die het algemeen directeurschap van de Nederlandse tak tijdelijk combineerde met zijn rol als CEO van Brunel International.

Datum: 10-02-2016
Bron: Brunel


Tags: Brunel, Detachering

Nieuws overzicht