B-Street

B-Street

Hoofdkantoor:
Nieuwegein
Consultants:
12
Website:
www.b-street.nl
Aantal landen:
1

B-Street

B-Street is specialist op het gebied van het matchen van ZZP-ers, freelancers en professionals in dienst bij derden op aanvraag van haar klanten, op diverse kennisgebieden op het snijvlak van business & ICT. Daarnaast verzorgt B-Street, als broker, de gehele of een deel van de inhuuradministratie van haar opdrachtgevers, waarbij inhuurrisico’s geminimaliseerd worden en 100% contract compliancy wordt gegarandeerd.

Ondernemende intermediair

In 2001 is B-Street begonnen als intermediair voor financiële instellingen inspelend op de groeiende markt van zzp’ers. Inmiddels heeft B-Street een belangrijke marktpositie opgebouwd in de bemiddeling van zzp’ers, freelancers en professionals op het snijvlak van business en ICT en is zij (preferred) supplier bij veel top 200-ondernemingen. Door haar ondernemende karakter verwerft B-Street jaarlijks veel opdrachten om vervolgens heel veel professionals naar tevredenheid op te bemiddelen.

Kwaliteit staat voorop

De jarenlange ervaring, de brede marktdekking, de gedegen kennis van de zzp-markt en het grote aanbod van projecten vertaalt zich voor onze opdrachtgevers en voor zzp’ers, freelancers en professionals die bij B-Street onder contract staan in een klantgerichte, slagvaardige organisatie die er voor zorgt dat de juiste persoon op de juiste plaats wordt bemiddeld.