YoungCapital boekt succes bij European Business Awards

Uitzendbureau YoungCapital is uitgeroepen tot Nederlands kampioen bij de European Business Awards, een internationale verkiezing waarbij bedrijven worden vergeleken op vlakken als visie, innovatie en behaalde successen. De volgende ronde, waarin YoungCapital Nederland mag vertegenwoordigen, gaat in december van start.

Trotse vertegenwoordiger

Maar liefst 32.000 organisaties uit 33 landen schreven zich in voor de European Business Awards. Bij YoungCapital is men dan ook verguld met de uitverkiezing. “We zijn supertrots om Nederland te mogen vertegenwoordigen als nationaal kampioen,” aldus CEO Ineke Kooistra. “We gaan nu door naar de volgende ronde, waarin we in een videopresentatie ons unieke verhaal zullen doen.”

Over de European Business Awards

De European Business Awards worden sinds 2007 georganiseerd en in de jury zitten ieder jaar vooraanstaande personen uit de Europese zakenwereld en politiek. Aan de voorgaande editie deden bedrijven mee uit alle EU-landen plus Macedonië, Noorwegen, Servië, Turkije en Zwitserland. De nationaal kampioenen gaan in de volgende ronde uitmaken wie door mag naar de finale.

Datum: 02-09-2015
Bron: YoungCapital


Tags: YoungCapital

Nieuws overzicht