Suzanne Jongejan van Unique is Intercedent van het Jaar

Intercedent Suzanne Jongejan van uitzendbureau Unique, is uitgeroepen tot Intercedent van het Jaar 2013. Jongejan bemiddelt met name banen voor multinational Shell en verkreeg de titel door haar goede prestaties, uitstraling en gedrevenheid. Samen met twee andere finalisten werd ze door een vakkundige jury en het publiek beoordeeld. Uiteindelijk verkreeg ze 48% van de publieksstemmen.

Zelfverzekerd en daadkrachtig

Voordat de drie finalisten werden geselecteerd, vond er eerst een strijd plaats tussen tien genomineerde intercedenten. Uit de drie finalisten volgde uiteindelijk een winnaar. Volgens de jury stelt Jongejan zich zelfverzekerd en daadkrachtig voor: “Suzanne is meer dan een intercedent, ze is een echte HR-partner.”

Unique wint drie prijzen

Unique sleepte nog twee prijzen in de wacht met Renée Malone-Burgaud die werd verkozen tot intercedent met de meeste branchekennis, en Gerard Vogel die de meeste Facebook-likes kreeg op zijn ingestuurde filmpje. Unique is erg blij met de winnende werknemers en vooral met Jongejan: “Wij zijn ontzettend trots op Suzanne en de manier waarop zij als gedreven intercedent het vak, maar ook Unique gepresenteerd heeft. Het onderschrijft precies ons streven om te zorgen dat Unique een organisatie is waar mensen graag werken en waar zij de ruimte krijgen hun ambities te realiseren”, aldus algemeen directeur Raymond Puts.

Datum: 24-04-2013
Bron: Recruitment.nl


Tags: Unique

Nieuws overzicht