Staffing Groep neemt failliet verklaarde Corso over

Managed service provider Staffing Groep neemt Corso over op basis van goodwill. Detacheringsbureau Corso is  door de rechtbank Gelderland volledig failliet verklaard, inclusief de onderdelen Informatica Contracting, Interim Services en de holding zelf. Doordat Staffing Group Corso overneemt, kunnen alle lopende contracten met klanten worden gecontinueerd. 

Overname AmigoO

Corso was gespecialiseerd in de ICT-sector en was met name bezig met contractbeheer, payrolling en detachering voor en van ICT-specialisten. In 2011 werd Corso overgenomen door AmigoO, maar deze samenwerking heeft niet lang geduurd omdat beide partijen in 2013 weer uit elkaar gingen. De zelfstandigheid die Corso hierdoor kreeg, kon door het bedrijf niet goed opgevangen worden.

Staffing Groep

Staffing Groep neemt nu de werkzaamheden over en bekommert zich over de bemiddelde ICT-specialisten met lopende contracten bij Corso. Daarnaast gaat het bedrijf ook verder met het plaatsen van nieuwe ICT-medewerkers. Een beperkte groep medewerkers van Corso kan mogelijk aan de slag bij Staffing Groep.

Datum: 18-11-2013
Bron: Recruitment.nl


Nieuws overzicht