SkyWalker introduceert mobiele recruitmentwebsite

Werving- en selectiebureau SkyWalker, gespecialiseerd in de customer service branche, heeft een mobiele recruitmentwebsite gelanceerd. De website heeft als doel dat mensen snel en eenvoudig contact center vacatures kunnen vinden op smartphones en tablets.

Sollicitanten en werkgevers

De vraag naar contact center medewerkers neemt toe en SkyWalker wil met de website het contact tussen bedrijven en potentiële werknemers bespoedigen. Sollicitanten kunnen op hun mobiele device direct solliciteren en hun LinkedIn-profiel koppelen. SkyWalker speelt met de website graag in op de ontwikkelingen op gebied van mobiele platformen en recruitment.

Mobiele sollicitanten

Bij het mobiele recruitmentevenement 123mobile werd bekendgemaakt dat bijna de helft van de werkzoekenden banen zoekt op mobiele platformen. Dankzij het continu verbeterende gebruiksgemak wordt de stap voor mensen steeds kleiner om via smartphones en tablets naar werk te zoeken. Naast de praktische mobiele functionaliteit is het ook mogelijk om te solliciteren via een koppeling met het LinkedIn-profiel.

Datum: 15-03-2013
Bron: Recruitment.nl


Tags: Linkedin, SkyWalker

Nieuws overzicht