Robert Half verandert naam, huisstijl en logo

Werving- en selectiebureau Robert Half heeft een nieuw logo en minimale naamsverandering geïntroduceerd. Het nieuwe logo moet de verschillende divisies van Robert Half verenigen en is speciaal ontworpen om optimaal gebruik te maken van social media en mobiele oplossingen.

Divisies

Voorheen gebruikte Robert Half de naam Robert Half International, maar het woord ‘International’ heeft het bedrijf laten vallen. De internationale website wordt nu www.roberthalf.com. In Nederland heeft Robert Half de volgende divisies: Robert Half Management Resources, Robert Half Financial Services, Robert Half Finance & Accounting, OfficeTeam en Accountemps.

Voorloper

Harold M. Messmer, CEO van Robert Half, zegt: “Robert Half is voorloper op het gebied van financiële arbeidsbemiddeling. In de afgelopen 65 jaar is de naam Robert Half synoniem geworden voor topkwaliteit in professionele arbeidsbemiddeling. Het nieuwe logo en de grotere nadruk op het Robert Half-merk toont de volledige reikwijdte en diepgang van de diensten van het bedrijf, terwijl het ook een eerbetoon is aan onze rijke geschiedenis.”

Datum: 15-10-2013
Bron: Recruitment.nl


Tags: Robert Half International

Nieuws overzicht