Recruiters aanwezig op De Nationale Carrièrebeurs

Vrijdag 14 en zaterdag 15 maart 2013 vindt De Nationale Carrièrebeurs weer plaats. Tijdens het jaarlijks terugkerende evenement kunnen studenten en starters kennismaken met ruim 135 bedrijven. Onder de bedrijven bevinden zich de volgende recruitment- en detacheringsbureaus.

Werving- en selectiebureaus:

Randstad Search en Selection – Werving- en selectiebureau voor professionals gespecialiseerd in de vakgebieden IT, finance, sales en marketing.
TC Solutions – Werving- en selectiebureau gespecialiseerd in de bemiddeling van voor startende en ervaren ingenieurs op HTS en TU-niveau binnen de techniek.
Young Global People – Werving- en selectiebureau voor multiculturele studenten en starters (HBO/WO).

Detacheringsbureaus:

Calco – Detacheringsbureau voor young professionals op het snijvlak van business en IT, voor alle HBO/WO afgestudeerden ongeacht de gekozen studierichting.
Continu – Werving- en selectiebureau en detacheerder voor de bouwsector en techniek.
Docs – Werving- en selectie- en detacheringsbureau van starters, met een (para)medische opleiding of met een commerciele achtergrond, binnen de farmaceutische, biotech en medical device industrie.
Interstep – Werving- en selectie- en detacheringsbureau van hoog opgeleid technisch personeel binnen de civiele techniek, industriële automatisering, werktuigbouwkunde, elektrotechniek, technische bedrijfskunde, technische natuurkunde, technische scheikunde of chemische technologie.
KP&T – Detacheringsbureau, specialist in het bemiddelen van MBO-, HBO-, en WO opgeleide technici binnen de vakgebieden Bouwkunde, civiele techniek, elektrotechniek, high tech, installatietechniek en werktuigbouwkunde.
Randstad Professionals – Detacheringsbureau gespecialiseerd in de vakgebieden IT, finance, legal, banking, engineering, HR, zorg, sales en marketing.
Talent&Pro – Detacheringsbureau gespecialiseerd in het detacheren van afgestudeerden in het bank- en verzekeringswezen.
Tracé – Detacheringsbureau, gespecialiseerd in het bemiddelen van MBO t/m HBO-starters en professionals in de bouwkunde, civiele techniek, elektrotechniek, geo-informatie en werktuigbouwkunde.
USG Energy – Detacheerder binnen de olie- en gasindustrie voor MBO-4- en HBO-afgestudeerden.

Over De Nationale Carrièrebeurs

De Nationale Carrièrebeurs wordt dit jaar voor de 16e keer georganiseerd en is inmiddels uitgegroeid tot het grootste carrière-evenement voor studenten, starters en young professionals in Nederland. De beurs richt zich voornamelijk op afgestudeerden en young professionals van economische, econometrische, bedrijfskundige, juridische, technische of informatica-opleidingen, op MBO- tot WO-niveau. Het carrière-evenement vindt plaats in de Amsterdamse RAI.

Datum: 11-03-2013
Bron: Recruitment.nl


Tags: Calco, Continu, Docs, Interstep, KP&T, Randstad Professionals, Randstad Search & Selection, Talent&Pro, TC Solutions, Tracé, USG Energy, Young Global People

Nieuws overzicht