Randstad zet 1.500 vrijwilligers in voor Olympisch evenement

Uitzendbureau Randstad is aangewezen als sponsor van het Europe Youth Olympic Festival 2013 (EYOF) in Utrecht. De sponsoring houdt in dat Randstad 1.500 vrijwilligers werft die worden ingezet voor het evenement. Deze vrijwilligers worden ook wel Festival Makers genoemd. EYOF is een Olympisch toernooi voor jongeren tussen de 13 en 19 jaar en gaat op 14 juli van start.

EYOF is blij met Randstad

EYOF Utrecht is blij met Randstad als sponsor, want er zijn veel vrijwilligers nodig om van het evenement een succes te maken. Dit beaamt ook CEO van EYOF Utrecht 2013, Henny Smorenburg: “Randstad neemt ons een deel van de zorg voor de mensen die het festival tot een succes moeten maken uit handen. Zonder gedreven en gemotiveerde Festival Makers, geen geslaagd event. Ik ben blij dat we vanaf nu gebruik kunnen maken van de jarenlange expertise van Randstad

Randstad sponsort evenement graag

Ook Randstad is blij met de sponsoring van het sportieve evenement. Chris Heutink, directeur van Randstad Nederland, zegt: “In de vijftien jaar dat wij ons inzetten voor de sport hebben we een ding geleerd: sporters kunnen niet excelleren zonder vrijwilligers. We zijn blij dat we EYOF Utrecht 2013 kunnen helpen. EYOF krijgt daardoor ruimte en tijd voor andere zaken en wij geven vrijwilligers de aandacht en energie die ze verdienen. Met onze kennis en ervaring uit de praktijk koppelen we vrijwilligers aan uitdagend werk dat bij hen past. Op die manier doen ze ervaring op met nieuwe taken en verantwoordelijkheden en ontwikkelen ze competenties en talenten op uiteenlopend vlak.”

Unieke ervaring

Europe Youth Olympic Festival biedt op haar beurt de vrijwilligers een inspirerende ervaring aan, die bovendien niet misstaat op een CV. Ook biedt de organisatie onder andere gratis eten en vervoer tussen de verschillende venues aan. Randstad heeft al ervaring met de sponsoring van een Olympisch evenement, doordat het Partner in Sport is van het NOC*NSF.

 

Datum: 01-05-2013
Bron: Recruitment.nl


Tags: Randstad

Nieuws overzicht