Primatch breidt uit met verschillende franchiseondernemingen

Werving- en selectiebureau Primatch gaat de komende jaren flink uitbreiden met verschillende franchises door heel Nederland. Het voorheen enkel in Tilburg gevestigde bedrijf heeft als doel eind 2014 twintig vestigingen te hebben. De locatie in Zwolle is reeds een feit en Zeeland en Eindhoven volgen snel. Het bureau, dat op uurbasis werkt, ziet vanwege succes voldoende uitbreidingsopties.

Ondernemers

Primatch werkte voorheen al landelijk, maar met regio gebonden vestigingen is het nog beter in staat de markt te bedienen. Een franchiseformule is volgens Ronald Leeuwenberg en Jeroen Bergen de beste manier om dit te bewerkstelligen. De partners worden ervaren HBO of WO geschoolde vakmensen die ondernemersbloed in zich hebben, maar niet alle bijkomende risico’s op zich willen nemen.

Ondersteuning

De verschillende franchises kunnen rekenen op steun van de hoofdvestiging doormiddel van naamsbekendheid, databases met kandidaten, mogelijkheden voor assessments en tests, sales- en marketingondersteuning, gedegen kennis, ervaren begeleiding en administratiewerkzaamheden.

Datum: 12-09-2013
Bron: Recruitment.nl


Tags: Primatch

Nieuws overzicht