Personato nu ook actief in de non-profit sector

Werving- en selectiebureau Personato is van start gegaan met het werven en selecteren van kandidaten in de non-profit sector. Het recruitmentbureau, dat inmiddels al meer dan 10 jaar actief is in de werving- en selectiebranche, wil zich hiermee ook gaan richten op de bemiddeling van sollicitanten in het Onderwijs, Overheid, Zorg & Welzijn en Cultuur.

Mark Driessen zal namens Personato het aanspreekpunt zijn voor de Non- Profit discipline. Driessen heeft meer dan zes jaar ervaring in de non-profit sector als jobcoach en arbeidsdeskundige. Middels een persoonlijke en directe aanpak wil hij als volwaardig sparringspartner optreden voor zowel de opdrachtgever als de kandidaat van MBO- tot en met WO-niveau.

Over Personato

Personato werd 10 jaar geleden opgezet door Elroy Jansen. Inmiddels telt het werving- en selectiebureau meer dan vijftig medewerkers en is het daarmee het grootste recruitmentbureau van Zuid Nederland. Personato is gevestigd in Venray en is actief in 11 verschillende disciplines, namelijk: accountancy en fiscaliteit, bank en verzekeringen, finance en control, ICT, juridisch en advocatuur, logistiek, non-profit, techniek, sales en marketing, office management, personeel & organisatie.

Datum: 11-03-2013
Bron: Recruitment.nl


Tags: Personato, Werving en Selectie

Nieuws overzicht