Olympia op zoek naar nieuwe directeur

Uitzendorganisatie Olympia is op zoek naar een nieuwe directeur, aangezien huidig directeur Jelle Bultsma het bedrijf in mei gaat verlaten. Bultsma gaat aan de slag als directeur bij detacheringsbureau TPS Groep. De Raad van Commissarissen is momenteel bezig met de zoektocht naar een vervanger en bestuurslid Job van der Have zal enkele directeurstaken tijdelijk op zich nemen.

Vertrek Bultsma betreurd

Alette Ducro, voorzitter van de Raad van Bestuur, vindt het jammer dat Bultsma vertrekt: “Olympia staat sinds 2009 onder succesvolle leiding van Bultsma, daarom betreuren we zijn vertrek. We zijn nu op zoek naar een ondernemende leider die gelooft in onze filosofie en ons franchiseconcept. Iemand die commerciële kansen op de arbeidsmarkt ziet.”

Franchisenemers niet tevreden

Olympia was recentelijk nog negatief in het nieuws, vanwege haar franchiseconcept. 47 van de 52 franchisenemers waren het niet eens over de kostprijs die zij moesten afdragen aan het management en namen juridische stappen. Ook werd er geklaagd over gebrek aan transparantie, waardoor hoge kosten onduidelijk zijn voor de franchisenemers.

Datum: 22-03-2013
Bron: Recruitment.nl


Tags: Olympia Uitzendbureau, TPS Groep

Nieuws overzicht