Nieuw recruitmentbureau voor de fietsbranche

Vanaf 1 juni is PROconnected, een nieuw werving- en selectiebureau, van start gegaan. Het recruitmentbureau, dat is gespecialiseerd in de fietsenbranche  bemiddelt vanuit haar vestiging in Arnhem gekwalificeerd personeel voor de internationale fietsindustrie, in diverse vakgebieden. PROconnected heeft vacatures van monteurs, verkoop, onderzoek en ontwikkeling, HRM, IT-functies tot aan managing directors en vacatures binnen professionele wielerteams.

Initiatiefnemers

De ervaren recruiters en fietsfanaten Jurgen Stolk en Stefan Derksen zijn de initiatiefnemers van PROconnected. Zij ondervonden een gebrek aan goed gekwalificeerd personeel in de fietsbranche en hebben samen met ervaringsdeskundigen Pascal Arts als adviseur en Eric Derksen (marketing en communicatie) het specialistische recruitmentbureau opgericht.

Algemene stapel

Stefan Derksen: “De fietsenbranche kenmerkt zich door professionals met kennis, kunde en vooral gevoel voor het product. Zodra deze professionals zich echter bij een regulier bemiddelingsbureau aanmelden, komen ze op de ‘algemene stapel’ van kandidaten terecht. Dit is de reden dat men vrij passief en latent zoekend is en de branche hierin weinig beweging kent. Men blijft langer op zijn huidige positie zitten omdat er geen bemiddelingsbureau is met de juiste contacten, vacatures en gevoel voor discretie. Vanaf vandaag is dat anders, wij presenteren met trots PROconnected your cycling recruitment agency!”

Pro-connection

Jurgen Stolk: “We begrijpen hoe belangrijk het is vertrouwelijk met (persoonlijke) gegevens van zowel kandidaat als opdrachtgever om te gaan. Door onze ervaring weten wij hoe inspirerend het is te werken met mensen met een passie voor het vak. Elk persoon heeft zijn specifieke behoeften, verlangens en doelen. Net zoals iedere organisatie zijn eigen cultuur en verwachtingen van haar personeel heeft. Door middel van duidelijke en transparante informatie, brengen wij deze twee zaken samen en de 'pro-connection' ontstaat.”

Voor meer informatie zie: proconnected.nl

Datum: 05-06-2013
Bron: Recruitment.nl


Tags: PROconnected

Nieuws overzicht