Personato wint Mobiele Recruitment Award

Werving- en selectiebureau Personato heeft de Mobiele Recruitment Award 2013 ontvangen. Deze award wordt jaarlijks uitgereikt door 123Mobile aan het recruitmentbureau dat het best gebruikmaakt van mobiele toepassingen. In de bedrijvencategorie ging de prijs naar WerkenbijEnexis.nl, de wervingssite van energiebedrijf Enexis.

Voorloper in mobiel recruitment

Volgens het juryrapport loopt Personato voorop op het gebied van recruitment via smartphone en tablet. De onlangs vernieuwde website wordt geprezen, net als de apps voor Android en iOS die het bureau heeft ontwikkeld. Andere sterke punten zijn de snelheid, het uiterlijk en het gebruiksgemak van de mobiele site.

Algemene niveau nog altijd laag

Over de algemene prestaties in de recruitmentbranche is de vakjury, bestaande uit vijf recruitmentexperts, niet erg positief. Volgens jurylid Jerry Lieveld kan de user-experience veel beter: “Fonts en navigatie zijn vaak te klein, animaties en beelden zijn mager van kwaliteit.” Daarnaast maken recruiters nog te weinig gebruik van technische mogelijkheden als het plaatsen van het cv in Dropbox of het koppelen van online profielen als LinkedIn.

Datum: 02-01-2014
Bron: Recruitment.nl


Tags: Personato

Nieuws overzicht