Michael Page en Page Personnel openen kantoor in Tilburg

Michael Page en Page Personnel openen samen een nieuwe vestiging in Tilburg. Het nieuwe kantoor, gevestigd aan de Stationsstraat in een voormalig politiekantoor, biedt ruimte aan maximaal 30 fte en zal op 25 februari worden geopend. Michael Page en Page Personnel openen een nieuwe vestiging, omdat de huidige kantoren in Breda en Eindhoven worden samengevoegd.

Centrale locatie

Nicolas Vermersch, Managing Director Michael Page, is verheugd met de nieuwe locatie: "Wij zijn ontzettend blij met dit nieuwe, moderne kantoor in Tilburg. Met het samenvoegen van onze kantoren Breda en Eindhoven in Tilburg, zitten we op een meer centrale plaats in Brabant van waaruit wij onze opdrachtgevers en kandidaten in de zuidelijke provincies beter en vooral breder kunnen bedienen."

Beide partijen meer dan welkom

Ook gemeente Tilburg is tevreden met de verhuizing. Wethouder Erik de Ridder van Economische Zaken zegt hierover het volgende: "Michael Page is een gerenommeerd bedrijf en ze hebben vestigingen over de hele wereld. Het eerste contact is gelegd via de Franse Kamer van Koophandel, waar de gemeente Tilburg lid van is. Michael Page gaf aan op zoek te zijn naar een nieuwe locatie. Samen met de makelaar is het ons gelukt dit bedrijf naar Tilburg te halen.” De Ridder voegt er aan toe dat de komst van PageGroup een prachtige toevoeging is op de dienstverlenende sector in Tilburg.

Grote speler

Michael Page en Page Personnel zijn beiden een dochteronderneming van PageGroup. PageGroup is al meer dan 25 jaar actief in Nederland en behoort tot een van de meest gerenommeerde werving- en selectiebureaus ter wereld. Naast de aanstaande locatie in Tilburg heeft het vestigingen in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam.

Datum: 15-02-2013
Bron: Recruitment.nl


Tags: Michael Page, Page Personnel, PageGroup

Nieuws overzicht