Manpower start met video recruitment door samenwerking met Cammio

Werving- en selectiebureau ManpowerGroup gaat later dit jaar beginnen met het aanbieden van video recruitment voor haar klanten binnen de Benelux. Voor de realisatie van deze ambitie heeft Manpower een contract afgesloten met online video platform Cammio. Dit platform brengt werkgever en sollicitant middels een video interview-functionaliteit bij elkaar.

Samenwerking

Jeroen van Hooff, directeur van ManpowerGroup Solutions Nederland, is tevreden met de samenwerking: “Video recruitment is een belangrijke innovatie op het gebied van werving en selectie, en deze nieuwe dienst willen wij onze klanten graag kunnen bieden. Omdat Cammio met kop en schouders boven de markt uitsteekt zijn we de samenwerking aangegaan. De combinatie van live- en geautomatiseerde interviews, maar ook de technologische en service infrastructuur zijn best-in-class.”

Video recruitment

Manpower is de eerste partij die gebruik gaat maken van Cammio video interviews. Momenteel is de uitzender druk bezig met de integratie van de benodigde software. De realisatie wordt volgens verwachting voor het einde van 2013 voltooid.

Datum: 30-09-2013
Bron: Recruitment.nl


Tags: Manpower

Nieuws overzicht