Manpower neemt Ciber Nederland over

Manpower bevestigt deze week de overname van de Nederlandse tak van Ciber, specialist in informatietechnologie en IT-outsourcing. Hiermee verstevigt Manpower de positie van de Experis-tak, die zich richt op detachering en arbeidsmarktoplossingen op projectbasis.

Ongekende vraag naar ICT-talent

“We kondigen de koop, die onze groei zal versnellen en onze expertise en diensten naar een hoger niveau zal tillen, met groot genoegen aan,” zegt Jilko Andringa, president van ManpowerGroup Noord-Europa. Volgens hem is de vraag naar goede ICT-professionals nog nooit zo groot geweest: “Deze ontwikkeling stelt ons in staat om onze diensten uit te breiden en nog meer ICT-talent aan onze klanten kunnen bieden, zodat zij hun doelstellingen kunnen halen in deze snel veranderende en competitieve markt.”

Soepele transitie

Ciber is al ruim tien jaar in Nederland actief. Wereldwijd heeft de organisatie zo’n 6.000 medewerkers, verdeeld over Europa, Noord-Amerika en Azië. De Nederlandse tak telt iets meer dan 400 personeelsleden, die inmiddels zijn overgeheveld naar Manpower. Ciber-CEO Michael Boustridge is enthousiast: “In ManpowerGroup hebben we een gerespecteerde speler gevonden die Ciber’s toewijding aan kwaliteit en service deelt, en die een soepele transitie voor onze klanten kan faciliteren.”

Datum: 05-07-2016
Bron: ManpowerGroup


Tags: Detachering, Manpower

Nieuws overzicht