Joost Fortuin nieuwe managing director Page Personnel

Werving-en-selectiebureau Page Personnel heeft Joost Fortuin per 1 januari 2015 benoemd als managing director. Dat maakt het bureau, net als Michael Page en Page Executive onderdeel van PageGroup, bekend in een persbericht.

Carrière bij PageGroup

Fortuin begon in 1996 bij Michael Page en was in 2002 al verantwoordelijk voor de oprichting van Page Personnel Nederland. Tussen 2007 en 2013 leidde hij de Canadese tak van PageGroup, waarna hij terugkeerde bij Page Personnel Nederland. Hiermee wist hij in 2014 een aanzienlijke omzetstijging te bereiken. In zijn nieuwe functie is hij van plan de omzet verder te verhogen, het marktaandeel te vergroten en de conversie te optimaliseren.

Wereldwijde speler

PageGroup werd opgericht in 1976 en groeide sindsdien uit tot een grote naam op het gebied van de werving en selectie van tijdelijke krachten en specialisten. Inmiddels telt het concern ruim 150 vestigingen in 34 verschillende landen op 6 continenten. Binnen PageGroup richt Page Personnel zich specifiek op het invullen van operationele en middenmanagementfuncties in onder meer finance & accounting, sales & marketing en secretarial & management support.

Datum: 09-02-2015
Bron: Recruitment.nl


Tags: Michael Page, Page Executive, Page Personnel, PageGroup

Nieuws overzicht