Impellam Group stelt nieuwe CEO Julia Robertson aan

Het Engelse werving- en selectieconcern Impellam Group heeft Julia Robertson (54) aangesteld als nieuwe CEO. Robertson was reeds CEO van de Engelse divisie, maar gaat nu ook wereldwijd de directeurstaken waarnemen. Voordat ze in dienst trad bij Impellam was ze directeur bij de Institute of Employment Consultants, de beroepsorganisatie voor de Britse wervingsindustrie.

Blij met benoeming

Voorzitter Andrew Wilson is erg tevreden met de aanstelling van Robertson: “Ik ben blij met de benoeming van Julia en denk dat haar kennis van het bedrijf en haar uitgebreide inzicht van de industrie van onschatbare waarde zijn. Op deze manier denken we nog verder te groeien in de gebieden die wij reeds beheersen. De Raad van Bestuur en ik kijken uit naar de samenwerking met haar.”

Impellam loopt goed

Impellam Group is een van de 20 grootste arbeidsbemiddelingsconcerns ter wereld en is naast Engeland ook actief in onder andere Australië en Ierland. Het heeft in totaal 6.000 werknemers in dienst en werd in 2008 opgericht uit de fusie tussen Corporate Services Group en Carlisle Group. Impellam Group noteerde in 2012 nog een stijgende omzet van 7% tot een totaal van 1,4 miljard euro.

Datum: 09-04-2013
Bron: Recruitment.nl


Tags: Impellam Group

Nieuws overzicht