Between en HeadFirst helpen Economische Zaken bij werving ICT-specialisten

HeadFirst en Between hebben de aanbesteding gewonnen voor de werving van externe ICT-specialisten voor het ministerie van Economische Zaken (EZ). De kennisbemiddelaars gaan het ministerie samen met twee andere bemiddelingsbureau’s, helpen bij de zoektocht naar geschikte ICT’ers. HeadFirst is echter de enige partij die het contractmanagement voor EZ verzorgt. De totale contractwaarde van de aanbesteding voor HeadFirst is 200 miljoen euro.

Inhoud van samenwerking

De samenwerking houdt in dat HeadFirst en Between voor het ministerie op zoek gaan naar geschikte ICT’ers en deze vervolgens inzet bij EZ. Het ministerie van Economische Zaken heeft HeadFirst daarnaast als contractmanager aangewezen. Dit houdt in dat HeadFirst mensen contracteert die door Economische Zaken zelf zijn geselecteerd.

Overheid moet ook flexibel zijn

Rick Kruiswijk, algemeen directeur van HeadFirst, is uiteraard tevreden met de samenwerking: “Overheden moeten met minder mensen meer doen en zetten steeds meer in op flexibele arbeid. Hierbij ontdekt de overheid meer en meer de toegevoegde waarde van organisaties als HeadFirst. Dat wij ook deze aanbesteding hebben gewonnen bevestigt de marktvraag naar ICT-professionals van hoogwaardig niveau.”

Between

Voor Between is de overeenkomst met het Ministerie van Economische Zaken het zevende Ministerie voor wie zij deze werkzaamheden mogen uitvoeren. De andere ministeries zijn Buitenlandse Zaken, Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties,  Algemene Zaken, Veiligheid en Justitie, Volksgezondheid, Welzijn en Sport en Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Datum: 27-02-2013
Bron: Recruitment.nl


Tags: Between, HeadFirst

Nieuws overzicht