Harvey Nash gaat samenwerking aan met SEPA AdviesBuro

Werving- en selectiebureau Harvey Nash en consultancybureau SEPA AdviesBuro zijn een samenwerking aangegaan. Samen willen zij het bedrijfsleven versterken met gecertificeerde SEPA-professionals, ten behoeve van de invoering van het SEPA-betalingssysteem dat per 1 februari 2014 verplicht is in Europa.

Veranderproces ondersteunen

Beide partijen bieden bedrijven een pakket waarbij zij meehelpen aan het veranderproces. Dit doen ze door professionals uitleg te laten geven over de overgang naar SEPA. Ook is het straks mogelijk dat werknemers opgeleid worden tot SEPA-professionals. Omdat bedrijven verschillend zijn, worden zij op maat geholpen.

Actie noodzakelijk

Volgens Rob ter Veen, directeur van SEPA AdviesBuro, is actie noodzakelijk: “De deadline voor de overgang naar het SEPA-betalingssysteem komt steeds dichterbij. Het is daarom belangrijk dat bedrijven zo snel mogelijk actie ondernemen. Helaas zien wij vaak dat bedrijven niet weten hoe en waar ze moeten beginnen of dat bedrijven geen geschikt personeel in huis hebben. Het is dan ook ideaal dat we samen met Harvey Nash het beste uit twee werelden kunnen combineren. SEPA AdviesBuro heeft de kennis en kunde en Harvey Nash de mensen en het netwerk.”

SEPA-deadline

Ook Jan-Leen ’t Jong, directeur van Harvey Nash Nederland, ziet het belang in: “Wij signaleren dat er binnen het bedrijfsleven te weinig awareness is over de SEPA-deadline. Ook zien we dat veel bedrijven niet goed op de hoogte zijn van de inhoud van SEPA en de bijkomende consequenties op de bedrijfsvoering. Harvey Nash is detacheerder, geen SEPA-specialist. In de markt is behoefte aan gekwalificeerde SEPA-professionals die het verschil maken. Daarom hebben wij SEPA AdviesBuro gevraagd om onze professionals SEPA te certificeren. Zo kunnen wij samen het bedrijfsleven zo compleet mogelijk ondersteunen in het migratietraject.”

Datum: 06-05-2013
Bron: Recruitment.nl


Tags: Harvey Nash

Nieuws overzicht