Haico Spijkerboer van Maes & Lunau naar Boer & Croon Management

Haico Spijkerboer (45) is per 1 februari 2013 aangesteld als associate partner bij de interim divisie van management adviesbureau Boer & Croon. Spijkerboer, afkomstig van executive search bureau Maes & Lunau, wordt verantwoordelijk voor het verkrijgen van opdrachten binnen de sectoren handel & industrie en energie & utilities.

Executive search

Spijkerboer was ruim 2,5 jaar werkzaam als executive search recruiter bij Maes & Lunau. Zijn primaire focus lag op de bemiddeling van management posities binnen de sectoren transport & logistics, industrie en handel. Voor Maes & Lunau werkte hij ruim 5 jaar als partner bij executive search bureau Yess International Consultants.

TNT

In een verder verleden studeerde Spijkerboer economie aan de Universiteit van Amsterdam. Na zijn studententijd in Amsterdam was hij als trainee in dienst getreden bij postorderbedrijf TNT, waar hij achtereenvolgens manager operations, manager finance en manager marketing & sales werd. In 2000 behaalde Spijkerboer zijn Master in transport & logistics aan de TiasNimbas Business School en stapte over van TNT Express naar TNT Logistics (tegenwoordig CEVA Logistics), waar hij als Business Development director verantwoordelijk was voor het sluiten van grote Pan-Europese supply chain contracten. Vervolgens werkte Spijkerboer nog een jaar bij Exel, onderdeel van Deutsche Post, alvorens de overstap te maken naar de recruitment- en consultancybranche.

Datum: 07-02-2013
Bron: Recruitment.nl


Tags: Boer & Croon, Executive Search, Interim Recruitment, Maes Lunau, Yess

Nieuws overzicht