Gllrmo oprichter in Top 100 Best Young Professionals '13

Sebastian Schreijer, een van de oprichters van het Spaans / Nederlandse werving- en selectiebureau Gllrmo is door Memory Magazine opgenomen in de lijst van de ‘100’ beste young professionals van Nederland.

Recruiter

Sebastiaan Schreijer is de enige recruiter afkomstig van een arbeidsbemiddelingsbureau op de lijst van young professionals, die wordt gedomineerd door een aantal consultancybureaus en bedrijven als ING, Abn Amro, Shell, Ahold en Unilever. Met zijn leeftijd van 24 jaar is hij wel een van de jongste op de lijst. Nog maar twee jaar geleden richtte hij samen met zijn studievriend Pieter Loos Gllrmo op. Dit deden zij beiden aan het einde van hun bachelorstudies Spaanse taal en literatuur aan de Universiteit van Amsterdam.

Best Young Professional 2013

Meer dan 700 young professionals die werkzaam zijn in het bedrijfsleven en bij de overheid hebben deelgenomen aan de verkiezing 'Best Young Professional 2013' van Memory Magazine. De deelnemers werden uitgebreid geënquêteerd op verschillende disciplines, waaronder studieresultaten, huidige baan en carrièreontwikkeling.

Over Gllrmo

Gllrmo heeft de doelstelling om de Spaanse en Nederlandse arbeidsmarkt te verkleinen. Het helpt Spaanse arbeidsmigranten in Nederland aan een baan en huisvesting. Onlangs werd het recruitmentbureau overgenomen door DPA, dat actief op zoek was naar specifieke niches met een groeipotentie.

Datum: 29-01-2013
Bron: Recruitment.nl


Tags: DPA, Gllrmo, Werving en Selectie

Nieuws overzicht