Fastflex en Nétive breiden samenwerking uit

Managed service provider FastFlex intensiveert de samenwerking met e-HRM-specialist Nétive. Zo hopen beide organisaties het begrip ‘cloudsourcing’ in Nederland grotere bekendheid te geven. FastFlex als Nétive  willen met het aanbieden van nieuwe communities vooral de professional centraal stellen.

Cloudsourcing voor professionals

Clemens Huis in ‘t Veld, directeur van FastFlex, licht toe: “FastFlex wil zich in deze markt onderscheiden door vanuit de professional de dienstverlening op te zetten. Dankzij onze jarenlange ervaring met professionals kunnen wij deze ondersteunen in het vinden van de juiste opdracht of opleiding. Organisaties krijgen grip op hun flexibele schil en kunnen daardoor efficiënter en effectiever reageren op een sourcing-vraag vanuit de organisatie. Doordat het hele platform in the cloud wordt ondersteund, hebben we het concept cloudsourcing genoemd.”

Nieuwe schaarste in flexibele arbeid

Namens Nétive laat productarchitect Chris Neddermeijer weten de trend van het ‘decommoditizen’ van flexibele arbeid al langere tijd te herkennen: “De afgelopen jaren was er sprake van een kopersmarkt, waarbij de inhuur meer en meer als commodity werd gezien. Door de aantrekkende markt zien we op korte termijn weer schaarste ontstaan en om je in een schaarse markt te onderscheiden, zul je de professional centraal moeten stellen.”

Datum: 24-02-2014
Bron: Recruitment.nl


Tags: FastFlex

Nieuws overzicht