Egon Zehnder gaat samenwerking aan met Genesis Advisers

Executive search bureau Egon Zehnder en consultancybureau Genesis Advisers gaan een samenwerking aan die wereldwijd wordt toegepast op alle kantoren van Egon Zehnder. Het bureau neemt Genesis Advisers in de hand om bredere diensten aan te kunnen bieden aan de klant. Egon Zehnder is gespecialiseerd in het plaatsen van executive kandidaten en Genesis Advisers in het integreren van deze kandidaten in organisaties.

Egon Zehnder verheugd met samenwerking

Mark Byford, partner bij Egon Zehnder, is verheugd met de samenwerking: “Het plaatsen van een executive is stap één, maar optimale integratie van een executive bij een bedrijf is een ander verhaal. In de afgelopen jaren hielden wij ons alleen bezig met het plaatsen van kandidaten, maar nu Genesis Advisers aan boord is kunnen wij kandidaten ook goed helpen integreren.”

Deskundige partner

Shawna Slack, CEO van Genesis Advisers, kijkt uit naar de samenwerking: “We hebben in Egon Zehnder een deskundige partner gevonden die gedreven is om kandidaten zo goed mogelijk te integreren in hun nieuwe functie. Samen zijn we hier nu toe in staat en gaan wij dit proces bespoedigen bij alle kantoren die Egon Zehnder wereldwijd heeft.” Egon Zehnder is met een kantoor aan de Amsterdamse Zuidas ook gevestigd in Nederland.

Datum: 04-04-2013
Bron: Recruitment.nl


Tags: Egon Zehnder International, Executive Search

Nieuws overzicht