DHR International realiseert groei van 70% in Europa

DHR International heeft in 2012 een omzetgroei van 70% genoteerd op de Europese markt. DHR, dat verheugd is met de flinke groei, had een derde van de groei te danken aan de overname van een Engels life sciences recruitmentbureau in 2011. Het specifieke onderdeel was verantwoordelijk voor het voltooien van een aantal executive search opdrachten bij drie van de grootste farmaceutische bedrijven ter wereld.

Tevreden

Frank Smeekes, bestuurslid van DHR International en managing director voor Europa is tevreden met de omzetgroei: “We zijn content dat we een aanzienlijk marktaandeel hebben verkregen, doordat we ons focussen op eigen gekozen praktijkgebieden. In de huidige werkomgeving is er veel vraag naar individuen en leiders met internationale vaardigheden die niet aan één land gebonden zijn. De Europese groei getuigt van een diepe domeinkennis van onze consultants en een sterk vermogen om door heel Europa grensoverschrijdende teams in te zetten.”

FMCG en technologie

Naast de farmaciesector werd er ook een groei gerealiseerd in de sectoren FMCG en technologie, waarmee DHR internationale klanten in heel Europa van dienst was.

Over DHR International

DHR International, opgericht in 1989, is een executive search bureau, voor onder andere de Raad van Bestuur en functionele vice-president niveaus. DHR International, dat in particulier bezit is, heeft haar Europese hoofdkantoor gevestigd in Amsterdam en is binnen Europa nog actief in de landen Duitsland, Engeland en Frankrijk. Op het gebied van executive search bezit het een top 14 positie in de wereld, volgens de website topexecutivesearchfirms.com.

Datum: 12-02-2013
Bron: Recruitment.nl


Tags: DHR International, Executive Search

Nieuws overzicht