Dalende omzet voor USG People in 2012

Uitzendconcern USG People heeft over het vierde kwartaal in 2012 een omzet van 705 miljoen euro geboekt. De omzet kwam 11% lager uit dan in dezelfde periode vorig jaar. De totale omzet over 2012 bedroeg 2,9 miljard euro, eveneens 11% lager dan over 2011. Dat blijkt uit de kwartaalcijfers die USG People afgelopen vrijdag publiceerde.

Overgangsjaar

Rob Zandbergen, CEO van USG People, heeft het over een overgangsjaar: “We hebben enorm veel gerealiseerd in uitdagende economische omstandigheden. Ook hebben we erg veel aandacht besteed aan het verder professionaliseren en intensiveren van onze commerciële activiteiten. Dit heeft zeker in het vierde kwartaal 2012 geresulteerd in een groot aantal nieuwe contracten waarvan we de komende maanden het positieve omzeteffect gaan ondervinden. Ik spreek mijn waardering en dank uit aan onze medewerkers, die in 2012 keihard hebben gewerkt om onze organisatie klaar te maken voor de toekomst.”

Vooruitzichten bieden perspectief

USG heeft de verwachting dat de marktcondities in de meeste Europese landen weinig verbeteren in 2013. Toch ziet het bureau genoeg perspectieven om groei te realiseren en de winstgevendheid te verhogen. Ook wordt aangenomen dat de flexmarkt groter wordt en USG wil hierop inspelen.

Datum: 04-03-2013
Bron: Recruitment.nl


Tags: Uitzendbureaus, USG People

Nieuws overzicht