ConQuaestor Executive Search gaat verder als Ward Howell International

Vanaf september 2015 zet ConQuaestor Executive Search de activiteiten voort onder de naam Ward Howell International. Het bureau richt zich, behalve op executive search, voornamelijk op ‘strategic leadership solutions’, zoals board- en managementaudits en het versterken van de raad van commissarissen.

Logische stap

Volgens Ward Howell is de aansluiting van ConQuaestor een ‘logische stap’, gezien de succesvolle internationalisering die het bureau de afgelopen tijd heeft doorgemaakt. Ward Howell International werd opgericht in 1951 en is daarmee het op één na oudste executive searchbureau ter wereld. Inmiddels heeft het kantoren in Afrika, Azië, Europa en Noord- en Zuid-Amerika.

Nieuwe partner

Naast de inlijving van ConQuaestor maakte Ward Howell nog meer nieuws bekend, namelijk dat Wiltfried Idema is aangesteld als partner. Met Idema, tot voor kort actief als directeur University Development aan de Universiteit Leiden, telt de Nederlandse tak van Ward Howell International nu drie partners. Jan Sinoo en Tim Kloosterman waren al partner.

Datum: 12-10-2015
Bron: Ward Howell International


Nieuws overzicht