Compagnon zoekt franchisenemers

Compagnon HR Services is op zoek naar franchisenemers om haar expertisegebied te verbreden. Het werving- en selectiebureau is gespecialiseerd in Human Resources, maar wordt steeds vaker gevraagd om te werven voor Sales- en Finance-functies. Om zich ook op deze markten te gaan begeven, is het op zoek naar specialistische franchiseondernemers.

Senior recruiters

Frank Roders, directeur van Compagnon, is vooral op zoek naar senior recruiters die een grote kennis van de sector, ervaring en een goed netwerk hebben. “Wij zoeken geen generalisten, maar specialisten. Mensen die uitblinken, en die zijn schaars.” Het voordeel dat Compagnon biedt voor de franchisenemer is dat hij gebruik kan maken van een bestaand klantenbestand en de reputatie van Compagnon. Een eenpitter heeft het hier tegenover een stuk moeilijker om snel succesvol te worden.

Compagnon zoekt samenwerkers

Bij toetreding dient er een eenmalige entree-fee betaald te worden, waarna je aan de slag kunt gaan. Als franchisenemer zijn alle benodigde ICT-diensten geregeld door Compagnon en is er werkruimte beschikbaar in de kantoren te Den Bosch, Zoetermeer, Utrecht en Amsterdam.

Voordelen

Roders geeft aan dat het gebruik van de werkruimte geheel vrijblijvend is, aangezien “recruiting ook een kwestie is van netwerken”. “Het grootste voordeel van Compagnon is dat je als zelfstandige hier allerlei gelijkgestemde collega’s hebt, met wie je kunt samenwerken en van wie je tips kunt krijgen. Je kunt cross sellen en onder de vlag van Compagnon aan tenders deelnemen. Elkaar vooruit helpen is het belangrijkste. We zoeken samenwerkers, echte compagnons.”

Senior recruiters met interesse of verdere vragen kunnen zich melden bij Compagnon.

Datum: 18-03-2013
Bron: Recruitment.nl


Tags: Blaauw Sombeek & Partners, Compagnon HR Services

Nieuws overzicht