Clemens Huis in ’t Veld nieuwe directeur FastFlex

Clemens Huis in ’t Veld (49) is benoemd tot de nieuwe directeur van managed service provider FastFlex. Huis in ’t Veld wordt verandwoordelijk voor de verdere groei van de organisatie. De aandacht is vooral gericht op de ontwikkeling van SLA- en serviceconcepten, welke klanten schaal- en kostenvoordelen moeten gaan opleveren.

Verheugd met functie

De nieuwe directeur ziet zijn functie met vertrouwen tegemoet: “Ik ben zeer verheugd met deze uitdaging. Organisaties zijn op dit moment op zoek naar één partij die alles regelt rondom externe inhuur, de groei van onze organisatie laat dit duidelijk zien. De self-employability van talentvolle zzp’ers wordt sterker. Zij willen op maat bediend worden en met opdrachtgevers werken die echt bij hen passen. Ons doel is om zowel opdrachtgevers als zzp’ers het hoogste rendement uit de opdracht te laten halen.”

Over Clemens Huis in ‘t Veld

Huis in ’t Veld was hiervoor medeoprichter en directeur bij zusteronderneming QNH Business Integration, die zich specialiseert in IT-oplossingen. Bij QNH was hij onder meer verantwoordelijk voor het opzetten van de infrastructuurdienstverlening en het ontwikkelen van sourcing concepten voor externe inhuur. In een verder verleden was Huis in ’t Veld onder andere business unit director bij Ordina en account manager bij Randstad.

Datum: 01-03-2013
Bron: Recruitment.nl


Tags: FastFlex, Randstad

Nieuws overzicht