Campus recruiters aanwezig op Amsterdamse Carrière Dagen

Van 4 tot en met 7 maart 2013 vinden de ‘Amsterdamse Carrière Dagen’ (ACD) plaats. Tijdens het jaarlijks terugkerende evenement gaan een zestigtal bedrijven studenten kennis laten maken met het bedrijfsleven. Onder de bedrijven bevinden zich de campus recruiters Young Executive Recruitment (YER) en ImpressiveGreenApple.

Trainingen

YER en ImpressiveGreenApple gaan studenten tijdens het carrière-evenement een aantal trainingen aanbieden. YER zal studenten middels een interactieve training voorbereiden op drie belangrijke aspecten van een sollicitatie: het CV, de motivatiebrief en de gespreksvaardigheden. ImpressiveGreenApple gaat studenten tijdens de training voorbereiden op een ‘echt’ assessment, door middel van een individuele en groepscase. De cases worden na afloop uitgebreid besproken, waardoor de studenten ervaren op welke onderdelen ze goed presteren en welke aspecten extra aandacht nodig hebben. Bovendien krijgen ze tips en een structuur aangereikt die ze in staat zal stellen om in een later stadium varianten van deze opdrachten goed uit te voeren.

Over de Amsterdamse Carrière Dagen

De Amsterdamse Carrière Dagen werden voor het eerst georganiseerd in 1995 en zijn inmiddels uitgegroeid tot een van de grotere carrière-evenementen voor studenten. Bedrijven houden er bedrijfspresentaties, individuele gesprekken, trainingen, lunchsessies, speed-dating sessies en borrels om studenten kennis te laten maken met het bedrijfsleven. Het carrière-evenement vindt plaats in het Amsterdamse World Trade Center en wordt georganiseerd door de Amsterdamse studieverenigingen Aureus en Sefa van de Vrije Universiteit (VU) en de Universiteit van Amsterdam (UvA).

Datum: 20-02-2013
Bron: Recruitment.nl


Tags: Campus Recruitment, ImpressiveGreenApple, YER

Nieuws overzicht