Brainnet winnaar van Gouden Gazellen Award

Managed service provider Brainnet heeft een Gouden Gazellen Award gewonnen in de categorie ‘Grote Bedrijven’. Brainnet won de prijs in de provincie Utrecht. Het initiatief van de Gazellen Awards komt grotendeels van de krant Het Financieele Dagblad. Bedrijven die in drie jaar tijd een omzetgroei realiseren van 20% komen in aanmerking voor een award.

Ontzorgen van klanten

Volgens directeur Arno Lugthart past Brainnet haar dienstverlening altijd aan op de veranderende markt en wet- en regelgeving. Het uitgangspunt is hierbij om de klant te ontzorgen. Volgens hem zijn goede afwikkeling van contracten, betrouwbaarheid van betaalgedrag en een transparant verdienmodel de sterke kanten van het bureau. Verder stelt Lugthart dat de omzetgroei deels te danken is aan het zelf opgezette Vendor Management Systeem. Dit systeem koppelt zich makkelijk aan systemen van de klant.

Titel geprolongeerd

Lugthart verklaart verder: “Nadat wij in 2012 de Gouden Gazellen Award hebben gewonnen, zijn wij ontzettend blij en trots dat wij ook in 2013 tot winnaar uitgeroepen zijn. Brainnet heeft ruim 17 jaar ervaring met het efficiënt uitvoeren van het inhuurproces. Het door ons gehanteerde model is uniek in Nederland. Wij detacheren geen eigen personeel en ontvangen geen fee van onze leveranciers. Daardoor zijn wij volstrekt neutraal, objectief en transparant, zowel naar onze klanten als naar onze leveranciers.

Datum: 09-12-2013
Bron: Recruitment.nl


Tags: Brainnet

Nieuws overzicht