Atos Interim Management verandert naam in 2013

Interim recruitmentbureau Atos Interim Management, voorheen onderdeel van het Franse Atos, is van plan in 2013 haar naam te veranderen. Piet Hein de Sonnaville, Managing Partner bij het interim bureau, heeft dit aan Het Financieele Dagblad (FD) laten weten. Atos Interim Management werd in januari zelfstandig, al blijft het wel nauw samenwerken met Atos. Een naamsverandering is dan ook een logisch gevolg.

Interim managers voor het MKB

Atos Interim Management bemiddelt interim managers voor de 'grotere' bedrijven in de MKB-sector. De Sonnaville zegt hierover: “Wij richten ons meer op de middenbedrijven en voeren daar complexe opdrachten uit waarbij de probleemstelling niet altijd helder en de oplossingsrichting niet altijd duidelijk is. Soms is de opdrachtgever zelf deel van het probleem. In de advisering daarover zit onze toegevoegde waarde, de invulling ervan doen we samen met onze partners.”

Advisering en kennisuitwisseling belangrijk

Volgens De Sonnaville is het leveren van interim managers het belangrijkste doel voor het bureau. Maar ook advies geven op gebied van flexibilisering en kennisuitwisseling over de top van de interim markt zijn belangrijke speerpunten. Atos zelf richt zich met name op IT-diensten.

Positieve verwachtingen

De Sonnaville is gunstig over de verwachte resultaten in 2013: “We verwachten voor 2013 een lichte omzetgroei. Enerzijds door de inspanningen van de partners van ons bedrijf, anderzijds door de aantrekkende markt voor interim managers.”

Datum: 26-03-2013
Bron: Recruitment.nl


Tags: Schaekel & Partners

Nieuws overzicht