Ambitious People opent nieuwe vestiging in Rotterdam

Werving- en selectiebureau Ambitious People opent per 1 augustus een nieuwe vestiging in Rotterdam. Het recruitmentbureau wil zich in eerste instantie richten op de bemiddeling van professionals in de sectoren sales engineering en offline marketing. Ambitious People is reeds gevestigd in Amsterdam en Den Bosch.

Engineering

Vanwege de haven in Rotterdam is er veel expertise aanwezig in de engineering-sector en zodoende een veelbelovende plek om professionals in deze markt te bemiddelen. Hennie Blikman, recruitment consultant van het sales engineering-team, zegt hierover: “De trend van de vraag naar hoger opgeleiden op het snijvlak techniek en commercie blijft onverminderd hoog. Vooral binnen de sectoren offshore, scheepsbouw en scheepvaart groeit de vraag jaarlijks. Verschillende onderzoeken laten zien dat deze trend de komende jaren zal aanhouden.”

Ambitious People

Kaan Anit, managing director van Ambitious People, geeft aan dat hij het bedrijf heeft opgericht met als doel energieke, ambitieuze en gedreven mensen bij elkaar te brengen. De groei biedt het bureau de kans om nu ook op lokaal niveau in Rotterdam professionals te bemiddelen.

Datum: 23-07-2013
Bron: Recruitment.nl


Tags: Ambitious People, SAM Recruitment

Nieuws overzicht