Ajilon Professionals verandert naam in Ajilon

Ajilon Professionals, onderdeel van uitzendconcern Adecco Group Nederland,  heeft haar naam veranderd in Ajilon. Ajilon bemiddelt en detacheert (young) professionals in de sectoren Engineering, Finance, Technology en IT, op zowel vaste als interim basis.

Tijdperk van verandering

Ajilon verandert haar naam, omdat het aangeeft in een tijdperk van verandering te zitten. De kernwaarden zijn opnieuw bepaald en zo ontstaat er een nieuwe manier van werken op gebied van flexibiliteit, samenwerking en inlevingsvermogen. Volgens Ajilon zijn kandidaten tegenwoordig bewuster bezig met zaken als motivatie, passie en zelfontplooiing en de organisatie probeert hier op in te spelen.

Professionals zoeken balans

Trendwatcher Adjiedj Bakas stelt dat professionals nog steeds een carrière willen, maar  vooral ook persoonlijke aandacht, eigen verantwoordelijkheid en zingeving. Daarnaast gelooft men in het nieuwe werken waarbij eigen keuzes maken in de balans tussen privé en werk een grote rol speelt. Geluk wordt belangrijker dan geld, aldus Bakas.

Nieuwe website

Ajilon heeft naast een naamsverandering ook een nieuwe website gelanceerd met een nieuwe huisstijl. Het dienstenaanbod is volgens Ajilon vernieuwd en de zoekfunctie is aangescherpt.

 

Datum: 08-04-2013
Bron: Recruitment.nl


Tags: Adecco, Ajilon

Nieuws overzicht