Adecco stelt Colombiaanse aan als ‘CEO voor een maand’

Uitzendconcern Adecco heeft de Colombiaanse Paola Ospina aangesteld als CEO voor een maand. Zij werd verkozen uit 88 jongeren afkomstig uit 50 landen. Na haar maand als CEO krijgt ze een baan aangeboden binnen Adecco.

Way to Work

Adecco lanceerde vorig jaar de campagne Way to Work, waarin jongeren van over de hele wereld werkervaring konden opdoen in het internationale bedrijfsleven. De meest getalenteerde deelnemers dongen mee naar de functie ‘CEO voor een maand’ bij Adecco. Tijdens een boot camp van drie dagen werden de tien finalisten getest op teamspirit, passie, klantgerichtheid, ondernemerschap en verantwoordelijkheid. De Colombiaanse Paola Ospina kwam als winnaar uit de bus en mag zich voor een maand de baas noemen van de uitzendorganisatie.

Leerzame maand

Ospina zal in de maand september zakelijke opdrachten uitvoeren voor Adecco, operationele vergaderingen bijwonen en intensief contact hebben met directie en medewerkers. Ze zal tijdens haar periode als CEO worden bijgestaan door Patrick de Measeneire, CEO van Adecco Group. “Tijdens mijn maand als CEO wil ik zoveel mogelijk leren, mezelf ontwikkelen en mijn vaardigheden in de praktijk inzetten", geeft ze zelf aan. "Mijn achtergrond is reclame en marketing, maar nu heb ik de kans om veel andere aspecten van de organisatie te leren kennen.”

Datum: 25-08-2014
Bron: Recruitment.nl


Tags: Adecco

Nieuws overzicht