AamigoO verkoopt bedrijfsonderdelen REVL en Corso

Arbeidsbemiddelaar AamigoO Group is een intentieverklaring overeengekomen voor de verkoop van de bedrijfsonderdelen REVL, Corso en AamigoO Services. De voormalige eigenaren van Corso, JvS Invest en Avantus Human Capital Organization krijgen de onderdelen in handen, als de aandeelhouders van AamigoO de verkoop goedkeuren tijdens de bijzondere vergadering voor aandeelhouders (BAVA) op 28 februari.

Verkoop onderdelen en nieuwe naam

Al eerder werd er gespeculeerd over een mogelijke verkoop van AamigoO-onderdelen, nadat AamigoO had aangegeven gesprekken te voeren met verschillende partijen over een gedeeltelijke overname. Daarnaast wilde AamigoO graag een naamsverandering doorvoeren en een nieuwe beursnotering.

Source +

Met de verkoop van de AamigoO-onderdelen is – inclusief schulden – een bedrag van 2 miljoen euro gemoeid. Het bedrag zal worden gebruikt om het eigen vermogen van AamigoO Group te versterken en om een succes van het bedrijfsonderdeel Source + te maken. Source + is gespecialiseerd in het bemiddelen van ZZP’ers in de sectoren financiën, administratie en ICT.

Datum: 21-02-2013
Bron: Recruitment.nl


Tags: AamigoO Group, AamigoO Services, Corso, Recruitmentbureaus, Source

Nieuws overzicht