AamigoO Group verandert naam in Source Group

AamigoO Group verandert haar naam medio juni in Source Group. Bedrijfsonderdeel Corso is onlangs met succes verkocht, waardoor de onderneming nu weer een gezonde balans heeft. Aangezien AamigoO voornamelijk bestaat uit bedrijfsonderdeel Source, is de gekozen naamswijziging niet onlogisch. Source Group bemiddelt functies in de vakgebieden ICT, financiële dienstverlening en administratie.

Meerdere bedrijfsonderdelen verkocht

Naast Corso zijn ook enkele andere bedrijfsonderdelen met succes verkocht zoals AamigoO Services en REVL inc. Het grootste onderdeel Corso is nu in het bezit van het bedrijf JvS Invest. De eigenaar van JvS is Jan van Soest, tevens oprichter van Corso. Source Group heeft aan de verkoop van de onderdelen naast de overname van de schuldpositie, 2 miljoen euro overgehouden.

Source loopt goed

Onderdeel Source is in tegenstelling tot de verkochte onderdelen behoorlijk succesvol en blijft contracten binnenhalen. Mede dankzij het feit dat Source goed loopt en nu er bedrijfsonderdelen verkocht zijn, hoopt Source Group op een gezonde toekomst. Vanaf het derde kwartaal wordt een acceptabele winstgevendheid verwacht.

Betere perspectieven

De directie en Raad van Commissarissen zijn blij met de verkoop van Corso. De perspectieven voor alle betrokkenen zijn nu immers verbeterd. De naamsverandering wordt hoogstwaarschijnlijk op 20 juni doorgevoerd tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders.

 

Datum: 01-05-2013
Bron: Recruitment.nl


Tags: AamigoO Group, AamigoO Services, Corso, Source

Nieuws overzicht