CEO SThree Russel Clements naar startup Cube19

SThree CEO Russell Clements heeft het bedrijf per 1 januari verlaten voor de startup Cube19 en dat is eerder dan men in mei vorig jaar had aangekondigd. Dat heeft het recruitmentbureau bekend gemaakt.

Eerder werd aangekondigd dat Clements, die meer dan 26 jaar heeft gewerkt voor Sthree, zou aanblijven tot en met de volgende aandeelhoudersvergadering in april. Daarna kon hij worden opgevolgd door Chief Strategy Officer Gary Elden. Elden werkt inmiddels al 22 jaar voor Sthree en zit in het bestuur sinds 2008. Hij nam vanaf mei vorig jaar al direct de functie van plaatsvervangend CEO op zich.

Cube19

Clements gaat nog niet met pensioen, maar gaat zich als Non-Executive Chairman toeleggen op de startup Cube19, waar hij eerder een grote investering in heeft gedaan. Cube19, opgericht in mei 2012 door ondernemer Dan McGuire (afkomstig van vacature distributeur Broadbean), heeft als doel een SaaS (Software as a Service) oplossing te leveren aan bedrijven, met real-time visuele business en control analyses door middel van business intelligence.

Russell Clements zei over nieuwe aanstelling bij Cube19: “cube19 is een technologie startup met een innovatief business intelligence product met vele potentiële toepassingen, waaronder in de recruitment industrie.

UK 2012 Startups top 100

Cube19 stond recent nog in de ‘UK 2012 Startups 100 list’, als een van de meest innovatieve en nieuwe technologie bedrijven in het Verenigd Koninkrijk en werkt al met recruitment bedrijven in verschillende landen.

SThree is de moedermaatschappij van Computer FuturesHuxley Associates, JP GrayProgressive en Real Staffing Group.
 

Datum: 02-01-2013
Bron: Recruitment.nl


Tags: Computer Futures, Huxley Associates, JP Gray, Progressive, Real Staffing Group, SThree

Nieuws overzicht