Vacatures.nl lanceert nieuwe app voor werkzoekenden

Vacatures.nl heeft een nieuwe ‘Vacatures Zoeken’-app uitgebracht. Met de app kun je als gebruiker eenvoudig zoeken naar werk en krijg je toegang tot vacatures van bedrijven en vacaturebanken in je eigen regio. De focus van de app ligt daarbij volledig op de gebruiksvriendelijkheid.

De app is te downloaden in de App Store en Google Playstore.

Mobiel vacatures zoeken

Met de app wordt het voor gebruikers makkelijker om te zoeken naar vacatures en direct te solliciteren vanaf hun mobiel. Volgens Vacatures.nl zoekt nu gemiddeld zo’n 50% van de werkzoekenden via mobiel naar vacatures. Ook het solliciteren via een mobiele telefoon of tablet komt steeds vaker voor. Toch zijn er nog veel websites waar solliciteren via mobiel lastig en niet gebruiksvriendelijk is. Daarvoor heeft Vacatures.nl in de app de functionaliteit ‘direct solliciteren’, zodat werkzoekenden eenvoudig en binnen enkele seconden via de app kunnen solliciteren.

Gebruiksvriendelijkheid

Gebruiksvriendelijk naar vacatures zoeken is de kern van de app. Het design en functioneel ontwerp zijn daar specifiek op gericht. Daarnaast biedt de app de functionaliteiten die een werkzoekende nodig heeft. Als gebruiker kun je niet alleen zoeken en direct solliciteren, maar ook je favoriete vacatures en zoekopdrachten opslaan, interessante vacatures delen met anderen of naar jezelf e-mailen. Bovendien kun je updates instellen, zodat je per e-mail nieuwe interessante vacatures ontvangt.

De app Vacatures Zoeken van Vacatures.nl is gratis. Download de app nu in de App Store of de Google Playstore.

Datum: 25-01-2016
Bron: Recruitment.nl


Nieuws overzicht