USG People ontwikkelt trainingsportaal

Uitzendbureaus Unique, Technicum en Creyf’s (alle onderdeel van USG People) bieden flexmedewerkers de kans zich te ontwikkelen middels een online trainingsportaal.  Via het portaal kunnen zij een keuze maken uit 57 uiteenlopende trainingen.

Breed trainingsaanbod

De flexmedewerkers hebben gratis toegang tot het trainingsportaal, waarbij ze kunnen kiezen voor opleidingen die passen bij hun eigen interesse- en werkgebied. De onderwerpen van de trainingen lopen zeer uiteen, van het verbeteren van de persoonlijke effectiviteit tot het succesvol omgaan met social media. Wanneer een cursus met succes wordt afgerond, levert dat de cursist een officieel certificaat op.

Gunstig voor flexmedewerkers en werkgevers

Volgens Raymond Puts, algemeen directeur van Unique, kunnen de trainingen de flexmedewerkers en hun werkgevers een hoop opleveren. “Met het aanbieden van gratis trainingen nemen wij onze rol als werkgever serieus en bieden wij meer toegevoegde waarde aan onze flexmedewerkers en opdrachtgevers. Iemand die met succes een opleiding heeft afgerond is gemotiveerd. Die mensen maken het verschil binnen een bedrijf.”

Datum: 21-07-2014
Bron: Recruitment.nl


Tags: Unique, USG People

Nieuws overzicht