Staffing MS beste managed service provider

Staffing MS is door Nederlandse zzp’ers uitgeroepen tot beste managed service provider. Meer dan 8.200 zzp’ers brachten hun stem uit in de ‘Zzp-bemiddelaar van het jaar’-verkiezing die de ZZP Barometer jaarlijks organiseert.

Opsteker voor Staffing MS

De belangrijkste criteria waarop de deelnemende bemiddelaars zijn beoordeeld, zijn transparantie, het aantal opdrachten en de betalingstermijn. De winnaar in de categorie managed service provider behaalt in de algemene top 100 een fraaie deertiende plaats. “Een geweldige opsteker,” vindt Rob de Laat, oprichter en directeur van Staffing MS. “Gebrek aan regie op het inhuurproces van flexibele arbeid kost organisaties onnodig veel geld, zorgt voor gedoe en brengt risico’s met zich mee.” Zelf pleit De Laat al jaren voor een andere aanpak. “Deze prijs betekent dat ook zzp’ers dat inzien. Zij vertegenwoordigen een beroepsgroep die recht heeft op transparantie in het inhuurproces.”

80% Zzp’ers maakt gebruik van bemiddelaar

“Wij willen Staffing MS van harte feliciteren met deze geweldige prestatie,” aldus Jeroen Sakkers, initiatiefnemer van de ZZP Barometer. Hij benadrukt ook het belang van dit soort bemiddelaars: “Van de bijna één miljoen zzp’ers haalt 80% wel eens een opdracht binnen via een bemiddelaar. Staffing MS is een van de organisaties waarbij je daarvoor kunt aankloppen als zzp’er.” De totale opdrachtwaarde die de deelnemende bemiddelaars vertegenwoordigen, bedraagt liefst 4,7 miljard euro op jaarbasis.

Datum: 30-06-2014
Bron: Recruitment.nl


Nieuws overzicht