OTTO Work Force uitzendbureau van het jaar

OTTO Work Force is uitgeroepen tot Uitzendbureau van het Jaar 2014, zo werd afgelopen week bekendgemaakt in Stadstheater De Kom in Nieuwegein. Ook de winnaars in de categorieën ‘Flexspecialist van het Jaar’ en  ‘MKB-uitzendbureau van het Jaar’ werden onthuld: YoungCapital/Studentenwerk en Match 4U.

8,39 voor OTTO Work Force

Als beoordeling scoorde OTTO Work Force een 8,39, genoeg om Unique en Creyf’s voor te blijven. Match 4U kwam in de categorie MKB-uitzendbureaus tot een beoordeling van 8,22, gevolgd door PuurZorg en Jelle op de tweede en derde plaats. Voor YoungCapital/Studentenwerk (7,91) betekent de overwinning in de categorie flexspecialisten de derde opeenvolgende uitverkiezing. Op de tweede plek eindigde Secretary Plus en derde werd Flexspecialisten.

Stiptheid betalingen en kwaliteit intercedenten

De uitzendorganisaties werden beoordeeld door zowel uitzendkrachten als opdrachtgevers. De eerste groep vond het aspect van snelheid en stiptheid van betalen het belangrijkst, maar ook de snelheid van het vinden van een baan en de deskundigheid van de intercedenten tellen voor de uitzendkrachten zwaar mee. Door opdrachtgevers wordt de meeste waarde gehecht aan de kwaliteit van uitzendkrachten en (eveneens) de deskundigheid van intercedenten.

Datum: 07-07-2014
Bron: Recruitment.nl


Tags: Match 4U, Otto Work Force, StudentenWerk

Nieuws overzicht