OTTO Work Force opnieuw Uitzendbureau van het Jaar

Net als in 2014 is OTTO Work Force uitgeroepen tot Uitzendbureau van het Jaar. Tijdens de uitreiking in het Utrechtse Maarssen vielen ook Jelle® (MKB-uitzendbureau van het Jaar) en Flexspecialisten (Flexspecialist van het Jaar) in de prijzen.

Hogere score dan vorig jaar

OTTO Work Force bleef met een beoordeling van 8,79 de andere twee genomineerden, Randstad en Unique, voor. En dat niet alleen: ten opzichte van vorig jaar is de beoordeling ook nog eens vier tienden hoger. In de jaarlijkse verkiezing worden uitzendbureaus door zowel uitzendkrachten als opdrachtgevers beoordeeld op onder meer stiptheid van betaling, deskundigheid van personeel en intercedenten, vriendelijkheid van personeel en intercedenten, kwaliteit van de uitzendkrachten en service van het bureau.

Jelle® en Flexspecialisten

Greep Jelle® vorig jaar nog net naast de eerste plaats in de categorie MKB-uitzendbureau van het Jaar, dit jaar is het wel raak voor de Rotterdamse uitzender. Met een 8,82 eindigde Jelle® boven @WORK Personeelsdiensten en PuurZorg Uitzenden. In de categorie flexspecialisten ging de eerste plaats naar Flexspecialisten, dat een 8,13 binnensleepte. Op de tweede plaats eindigde 65Plus, dat samen met de winnaar de enige was in deze categorie met voldoende beoordelingen.

Datum: 29-06-2015
Bron: Recruitment.nl


Tags: Otto Work Force

Nieuws overzicht