OTTO, Randstad en Unique in de race voor Uitzendbureau van het Jaar

Komende maand wordt voor de tiende keer het Uitzendbureau van het Jaar bekendgemaakt.  De genomineerden voor deze titel zijn OTTO Work Force, Randstad en Unique, zo maakte organisator Q&A Research & Consultancy deze week bekend. Ook de genomineerden in de categorieën flexspecialist en MKB-uitzendbureau werden gepresenteerd.

Kanshebbers

De winnaars worden 24 juni aanstaande bekendgemaakt tijdens een feestelijke bijeenkomst in het Utrechtse Maarssen. Naast OTTO, Randstad en Unique maken nog tien andere uitzendorganisaties kans om in de prijzen te vallen. De genomineerden voor de titels Flexspecialist van het Jaar en MKB-uitzendbureau van het Jaar zijn:

Flexspecialist van het jaar
Flexspecialisten
Uitzendbureau 65plus

MKB-uitzendbureau van het Jaar
BaanBereik
Dag1
DIT Holding
Inzet.nl
Jelle
Multicraft Uitzendbureau
PuurZorg Uitzenden
@WORK Personeelsdiensten

Succesvolle week OTTO Work Force

OTTO Work Force mocht zich al Uitzendbureau van het Jaar 2014 noemen en maakt dus kans de titel te prolongeren. Eerder deze week werd het uitzendbureau al geprezen door de Stichting Talent naar de Top vanwege de vertegenwoordiging van vrouwen in topposities. OTTO werd genoemd als lichtend voorbeeld voor andere organisaties wat betreft de in- en doorstroom van vrouwen in leidinggevende posities.

Datum: 29-05-2015
Bron: Recruitment.nl


Tags: Otto Work Force, Randstad, Unique

Nieuws overzicht