Luba gaat nauw samenwerken met Belgische uitzender Ascento

Luba HR Professionals, de tak van de Luba Groep die zich specialiseert in hoogwaardig HR-advies, gaat een vergaande samenwerking aan met het Belgische Ascento. De Luba-dochter gaat vanaf heden verder onder de naam Ascento Nederland.

Vervolg aan eerdere samenwerking

De samenwerking met Ascento komt niet helemaal uit de lucht vallen, verklaart Luba Groep-directeur Johan Doornenbal: “Vorig jaar hebben Luba HR Professionals en Ascento België al samengewerkt, tijdens een gezamenlijk project rondom de herplaatsing van medewerkers van de Philip Morris-fabriek in Bergen op Zoom.” Deze samenwerking beviel beide partijen goed, waardoor er nu een vervolg aan wordt gegeven: “Dit heeft ertoe geleid dat we de naam van Luba HR Professionals gaan aanpassen in die van Ascent. We kunnen putten uit hun rijke ervaring en opgebouwde deskundigheid. Zo zijn we er van overtuigd dat we onze klanten nog beter kunnen bedienen.”

Rol binnen Luba Groep

De Luba Groep, met daarin onder meer Luba Uitzendbureau, Wijsman & Somers en E&A Uitzendbureau, wordt nu dus uitgebreid met Ascento Nederland. Net als zijn voorganger Luba HR Professionals gaat het Nederlandse Ascento zich vooral richten op het verlenen van advies op het gebied van talentmanagement, HR-interim-management, outplacement en re-integratie tweede spoor.

Datum: 08-04-2015
Bron: Recruitment.nl


Tags: Luba

Nieuws overzicht