LMH Engineering opent tweede kantoor

Na de opening van het eerste kantoor in Amsterdam, begin januari, opent werving- en  selectiebureau LMH Engineering nu een tweede kantoor in Rotterdam. Met de nieuwe vestiging zal het bureau nu ook electrical en mechanical engineers bemiddelen, met name in de industriële, maritieme en oil & gas-sectoren.

Groeiperspectief dankzij specifieke expertise

Group manager van LMH Engineering, Jurgen Heerink, ziet veel mogelijkheden voor het nieuwe kantoor: “Ondanks het feit dat technische studies steeds populairder worden, hebben bedrijven moeite met het aannemen van de juiste mensen. Door onze specialisatie op het gebied van elektrotechniek en werktuigbouwkunde hebben wij bewezen dat wij zowel klant als kandidaat goed kunnen assisteren in hun zoektocht. Deze specialisatie biedt LMH Engineering dan ook veel groeiperspectief voor 2014.”

Economie groeit, vraag naar technici neemt toe

Bij LMH verwacht men dat de Rotterdamse economie het komende jaar licht zal groeien, vanwege projecten als Rotterdam Central District en het nieuwe Rotterdam CS, maar ook dankzij de groei die voorspeld wordt in de haven, de ict en de mediabranche. Tel daarbij op dat de stad een tiende plek behaalde in het ’50 places to go in 2014’-lijstje van de New York Times en de keuze voor de Maasstad is een zeer logische. En waar de arbeidsmarkt nu al staat te springen om goed opgeleid technisch personeel, voorspelt de overheid ook nog eens een toename van het tekort aan technici tot meer dan 150.000 in 2016. LMH Engineering hoopt, met de uitbreiding naar Rotterdam, dit tekort te kunnen beperken.

Datum: 24-03-2014
Bron: Recruitment.nl


Nieuws overzicht