Legare neemt Automan over

Recruitmentbureau Legare heeft de activiteiten van Automan, werving- en selectiebureau op het gebied van de automotive-branche, overgenomen. Legare, gericht op werving en selectie, interim professionals en executive search, houdt de merknaam Automan in stand.

Branche in beweging

Michiel Pas, eigenaar en directeur van Legare, ziet volop perspectief in de automotive-sector. “Door de toevoeging van Automan aan de activiteiten van Legare komen voor mij twee passies samen: het vinden van het juiste talent én de automotive-branche. Die branche is momenteel volop in beweging en dat vraagt om nieuw leiderschap en nieuw denken. Met het vinden van het juiste talent kan Automan een bijdrage leveren aan organisaties om hun doelstellingen te behalen.” Automan, opgericht in 1986, richt zich binnen de sector automotive op een individuele aanpak en persoonlijk advies.

Directeur Automative blijft betrokken

De huidige directeur van Automan, Henk van Welij, blijft als partner verbonden aan de organisatie. Pas: “Henk is voor velen in de branche een vertrouwd gezicht, heeft ruim 35 jaar ervaring en is daarmee van grote waarde voor Legare. Zijn ervaring gebruiken we natuurlijk graag.” Van Welij op zijn beurt ziet uit naar de samenwerking  met Pas. “Automan krijgt bij Legare een goed thuis: Michiels ruime ervaring in werving en selectie en zijn enthousiasme geven hem ongetwijfeld een voorsprong. Dat hij net als ik een achtergrond in de automotive heeft, geeft vertrouwen.”

Datum: 07-04-2014
Bron: Recruitment.nl


Tags: Automan, Legare

Nieuws overzicht