Koos Wurzer verkozen tot Meest Invloedrijke Recruiter 2015

Koos Wurzer, senior corporate recruiter bij Danone, mag zich de Meest Invloedrijke Recruiter van 2015 noemen. Bij de verkiezing die recruitmentblog EmploIT jaarlijks organiseert, liet hij Tommy Thomassen (CoolBlue) nét achter zich.

De winnaars

De verkiezing werd voor het zevende jaar op rij gehouden, waarbij 29 genomineerden een gooi deden naar de titel Meest Invloedrijke Recruiter. Achter Wurzer en Thomassen eindigde Wouter Koeleman, lead corporate recruiter a.i. bij KPN Digital, op de derde plaats.

Naast de Meest Invloedrijke Recruiter overall werden er in vier categorieën (corporate, interim, agency en talent) winnaars aangewezen. Wurzer sleepte ook de titel in de categorie corporate in de wacht, terwijl de eerste prijs bij de talenten naar zijn Danone-collega Helena Rippen ging. KPN’er Wouter Koeleman, die overall als derde eindigde, won in de categorie interim. Fleur Hagens, senior corporate recruiter bij Stater (via Sterksen), mag zich ten slotte Meest Invloedrijke Recruiter Agency noemen.

Lovende woorden

“In één woord: geweldig,” reageert Wurzer op zijn uitverkiezing. “De reacties die ik krijg, zijn hartverwarmend en overweldigend. Net als de stemmen en de support die ik heb gekregen tijdens de verkiezing, waarvoor ik iedereen ontzettend wil bedanken.” Ook van zijn collega’s zijn er lovende woorden. Guido Velthuis, quantitative analyst bij TNO Defense: “Koos is betrokken, integer en oprecht.” Michel Veneman, manager process development liquids bij Danone Research, voegt daar nog aan toe: “Hij is professioneel, enthousiast, vrolijk en probeert nieuwe wegen uit.”

Datum: 13-01-2016
Bron: EmploIT


Nieuws overzicht